Σκοπὸς τοῦ παρόντος ἱστολογίου

Μὲ τὴν Χάρη τοῦ Θεοῦ, σκοπὸς τοῦ παρόντος ἱστολογίου μὲ τῖτλο «ΟΣΙΟΣ ΦΙΛΟΘΕΟΣ ΖΕΡΒΑΚΟΣ» εἶναι:

1. Ἡ ἀνάδειξη, διάδοση καὶ προστασία τῶν θέσεων, δογμάτων καὶ τῆς παραδόσεως τῆς ὀρθοδόξου χριστιανικῆς πίστεως, τῶν ἁγίων Πατέρων τῆς ὀρθοδόξου Ἐκκλησίας, καθὼς καὶ τῶν ὀρθόδοξων ἀγωνιστῶν τοῦ ἑλληνικοῦ ἔθνους.

2. Ἡ ἐνημέρωση καὶ εὐαισθητοποίηση τοῦ εὐρέος κοινοῦ γιὰ φλέγοντα θέματα τὰ ὁποῖα σχετίζονται μὲ ἀπόψεις προσώπων μὲ σημαίνοντα ρόλο στὴν πολιτικὴ, θρησκευτικὴ, ἐκπαιδευτικὴ κ.λπ. ζωὴ τοῦ τόπου μας.

3. Ἡ ἀνταλλαγὴ ἀπόψεων καὶ γνώσεων, δίνοντας στὰ μέλη του, καθὼς καὶ σὲ φίλους καὶ γνωστοὺς τοῦ ἱστολογίου, νὰ ἐκφράσουν διάφορα προβλήματα καὶ τοὺς ὅποιους προβληματισμούς τους (σὲ θέματα τῆς πίστεως, τῆς παιδείας, τῆς ἐκκλησίας, τοῦ ἔθνους κ.ἄ.), μὲ ἀπώτερο σκοπὸ τὴν ἐπίλυσή τους μὲ κάθε νόμιμο τρόπο, κυρίως δὲ μὲ τὴν γνωστοποίησή τους στοὺς ἁρμόδιους φορεῖς, ἀρχὲς καὶ ὄργανα τοῦ Δημοσίου, τῶν Δήμων, τῆς Ἐκκλησίας κ.ἄ., καθὼς καὶ σὲ νομικὰ καὶ φυσικὰ πρόσωπα.

4. Ἡ διατήρηση πνευματικῶν δεσμῶν καὶ ἡ προώθηση τῆς μεγαλύτερης δυνατῆς συνεργασίας μεταξὺ τῶν μελῶν σὲ ἕνα σῶμα ἐν Χριστῷ ἑνότητας.

Δράσεις

1. Τακτικὲς καὶ ἔκτακτες συναντήσεις καὶ διαδικτυακὴ, τηλεφωνικὴ κ.λπ. ἐπικοινωνία τῶν μελῶν.

2. Δημοσίευση ἀναρτήσεων/ἄρθρων στὸ διαδίκτυο καθὼς καὶ στὰ ΜΜΕ.

3. Συναντήσεις καὶ διενέργεια συνεντεύξεων μὲ διάφορα πρόσωπα.

4. Ἔκδοση ἔντυπου ὑλικοῦ, πρὸς ἐνημέρωση τοῦ κοινοῦ.

5. Κάθε ἄλλη δράση, προτεινόμενη ἀπὸ τὰ μέλη ἤ ἀπὸ ὅποιον ἐνδιαφέρεται καὶ ἐπικοινωνεῖ μαζί μας.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη, 30 Ιουλίου 2014

Μεγάλη Ἀποκάλυψη – ΗΠΑ καί ΝΑΤΟ μέσω τῆς Οὐκρανίας θέλουν νά ἐπιβάλουν τήν Παγκόσμια Κυβέρνηση
Η τεταμένη κατάσταση μεταξύ της Ουκρανίας και των Ηνωμένων Πολιτειών περιγράφεται σε ένα έγγραφο που κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτό το μήνα από το ρωσικό Ινστιτούτο Στρατηγικών Μελετών (RISS). Μια εβδομάδα πριν από την κατάρριψη της Μαλαισιανής πτήσης 17, το ινστιτούτο προειδοποίησε ότι η Δύση «αρνείται να τηρήσει τις αρχές και τους κανόνες του διεθνούς δικαίου και τους κανόνες και το πνεύμα του ισχύοντος συστήματος των διεθνών σχέσεων».

Μοιάζει πολύ με την

Στρατιωτική Σχολή Πολέμου Ινστιτούτου Στρατηγικών Μελετών των ΗΠΑ που παρέχει «… πληροφοριακή υποστήριξη από τη διοίκηση του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας, το Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, την Κρατική Δούμα και το Συμβούλιο Ασφαλείας, καθώς και σε κυβερνητικά γραφεία, υπουργεία και υπηρεσίες «.


Το έγγραφο της 9ης Ιουλίου προειδοποιεί ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και το ΝΑΤΟ προσπαθούν να δημιουργήσουν μια «νέα παγκόσμια τάξη» από την ουκρανική κατάσταση που θα επιβάλει καθεστώτα ολοκληρωτισμού παγκόσμιους νόμους και κανονισμούς. Η βάση του συστήματος αυτού, προειδοποιεί το RISS, θα είναι ένα «ενιαίο σύστημα για να εκδίδουν χρήμα». Οι συγγραφείς δηλώνουν ότι επειδή το σύστημα αυτό θα συναντήσει την αντίσταση, η απειλή του πολέμου πρέπει να διατηρηθεί.

Η Ουκρανία, γράφουν οι συντάκτες, είναι ένα πεδίο δοκιμών για τη δημιουργία και την προσπάθειά για την Παγκόσμια Κυβέρνηση. Δεδομένου ότι το ΔΝΤ και η παγκόσμια ελίτ έχουν αναλάβει τη χώρα. «Φαίνεται ότι εκτός από συγκεκριμένους επιχειρησιακούς στόχους, θέτοντας επίσημο και ανεπίσημο ξένο έλεγχο των βασικών λειτουργιών των ουκρανικών αρχών μπορεί να έχει το έργο της δοκιμής τεχνολογιών … και την εξαφάνιση της κυριαρχίας των ανεξάρτητων κρατών».

Το γεγονός ότι η πληροφορία αυτή προέρχεται από μια προφανώς φιλορωσική προοπτική δεν αναιρεί το γεγονός ότι το πρόγραμμα αυτό είναι καλά τεκμηριωμένο και παρατηρείται εδώ και δεκαετίες από ερευνητές σε όλο τον κόσμο.

Το πρόσφατο περιστατικό με την πτήση MH17 έχει ωθήσει την ήδη τεταμένη κατάσταση με την Ουκρανία πιο κοντά στον πόλεμο. Παρά τα ασαφή στοιχεία σχετικά με το ποιος ήταν υπεύθυνος για την κατάρριψη του, η κυβέρνηση Ομπάμα και άλλοι εξακολουθούν να κινούνται προς τα εμπρός με ατζέντα πόλεμου.


Πηγή : http://thesecretrealtruth.blogspot.com

http://agiotokos-kappadokia.gr/%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CF%85%CF%88%CE%B7-%CE%B7%CF%80%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CF%89-%CF%84/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου